17.mai- den store dagen for en korpsmusikant

17.mai opprant med regn og gråvær. Humøret var likevel på topp alt fra kl 06.45 om morgenen!
Etter at blomster var lagt ned på Scharffs grav, gikk vi videre til Margarethastiftelsen og Solhaug hvor vi spilte marsjer og nasjonalsangen.

Etter dette, marsjerte vi i samlet flokk fra Grandhjørnet og inn til Stenhuset. Steinar fikk god hjelp med tamburmajorjobben av Caroline og Tobias, Beates datter og Renates sønn. Man skal tidlig krøkes!

På Stenhuset hadde vi en usedvanlig god frokost og
selvfølgelig var medlemmer i permisjon samt æresmedlemmer invitert.
De som dukket opp av æresmedlemmer var: Torkild Stene, Rolf Hamre, Stig Morten Pedersen, Helge Wahlstrøm, Børre Amundsen
og Tore Svensen. Vi satte veldig stor pris på at alle disse tok seg tid til å delta på frokosten sammen med oss.

Etter at maten var fortært, møtte vi opp ved Ting Hai House for å gå i følge med Arendal Guttemusikkorps (AGMK) til barnetoget.

Barnetoget gikk kl 10, og vi fikk spilt gjennom marsjene våre flere ganger. Alt for Norge, On the Quarterdeck og Telemarkbataljon runget gjennom Arendals gater.
Som vanlig fikk vi god tid til å få igjen pusten, det ble stopp både her og der. Det springende punkt hvert år er Hylleveien, men det forløp i år som i fjor, uten de store problemer.

Etter barnetoget ble det en pause frem til AGMKs drilloppvisning i Barbu kl 16.
Etter en glitrende oppvisning, vi er virkelig imponerte over hvor dyktige disse skolekorpsmusikantene er til å gå drill, laget vi ett stort korps av AGMK og AUMK og marsjerte inn til Tyholmen hotell. På veien fikk vi spilt igjennom både Telemarkbataljon og Gammel Jegermarsj. Med så mange musikanter samlet ble vi virkelig lagt merke til, og både unge skolekorpsmusikanter og eldre travere syns dette var kjempegøy!

Borgertoget gikk kl 17, og vi fikk gode tilbakemeldinger på at det både så bra ut og at lyden var god. Slikt er alltid jilt å høre!

Kl 19 gikk ADK sin drilloppvisning i Barbu og det var moro å se hvor flinke de var! Det var et variert show, med både tradisjonell korpsmusikk og også showmusikk. Publikum fikk virkelig servert et bra show!Trommestuntet i år må vel sies å være tidenes stunt!

Alt i alt: 17.mai var en festdag fra morgen til kveld, og vi er stolte over vår deltakelse på feiringen!

Det er stengt for kommentarer.