1983 – 1999

HAMAR JANITSJARFESTIVAL 26.06.1983

Vår første marsjkonkurranse var på Hamar i 1983.Vi var fulle av forventninger, for nå skulle vi endelig få prøve oss mot andre korps i en marsjkonkurranse.
Men du store skuffelse,vi fikk kun en 3. pris. Snakk om å få seg en på trynet. Vi var visst ikke så gode som vi trodde. Da var det bare hjem å ØVE.

WMC I KERKRADE 07.07.1985

Forventningen var spent til bristepunktet. AUMK skulle delta i VMkonkurranse! Riktignok uoffesielt, men det hadde tross alt status som VM.
Vi var så freidige at vi hadde meldt oss på i 1.div, men da vi kom ned, fant vi ut av at vi var degradert til 2.div.

25.000-30.000 tilskuere. Det var forhold vi ikke var vant med hjemme , så det var ikke fritt for at det var en del bleke fjes å se. Marsjkonkurranse først, den gikk bra føler vi.Så er det drill, og det gikk enda bedre trodde vi. Men den gang ei. Resultatet ble 1 pris i marsj & 3 pris i drill.

WMC I KERKRADE 11.07.1993

VM- deltagelse for tredje gang. Optimismen var ikke helt på topp. Vi slet med noen små problemer og justeringer i drillen, det var noe som ikke ”stemte”.

Marsjkonkurransen startet bra og fortsatte enda bedre. Vi ble bært frem av trampeklapp fra tusener av tilskuere. TOPP.

Drillkonkurransen virket bra ,men de feilene vi hadde slitt med var der fremdeles. Dessverre..
På tross av feilene fikk vi to førstepriser, pluss dagspris for høyeste poeng sum. Vi kom på første plass totalt i marsjkonkurransen og kunne kalle oss for VERDENSMESTERE!

HAMAR JANITSJARFESTIVAL 02.07.1995

Hamar Stadion for femte gang. Festivalen var på vei nedover arrangementsmessig ,og det var få deltagere i forhold til forrige gang. Marsj og drillkonkurransen gikk greit,og vi reiste hjem med to førstepriser i kofferten.

WMC I KERKRADE 12.07.1997

WMC for fjerde gang. Nå var vi varme i trøya og forventet oss ikke all verdens , men vi vant marsjkonkurransen med 86,6 poeng ( 1.pris)
Vi ble nr 2 på drillen, med 85,8 poeng (1.pris). Totalt blir vi nr 2 i seksjon F.

NORWAY CUP oppvisning i pausen på kampen mellom Vålerenga og Manchester United 27.07.1998

Vi ble spurt om å gå drill under åpningen av Norway Cup i håndball. Dette var stort da det var ca 20.000 til stede. Drillen ble vist på Valle Hovin før fotballkampen mellom Manchester United og Vålerenga. Nok en triumf for oss.

RASTEDE 01.07.1999

Vi reiste til en konkurranse i Rastede med små forhåpninger. Vi følte det gikk så som så , men ble overrasket da resultatet kom: 1.plass i marsj, 8.plass på drillen og ikke nok med det: Børre vant 1. pris for beste dirigent og tamburmajor!! Vi fikk med oss to store pokaler hjem og var meget fornøyde.

Det er stengt for kommentarer.