Veien videre for AUMK

Ikveld ble øvelsen litt utenom det vanlige.


Vi øvde litt til konserten 12.juni, og etter en liten pause kalte styret sammen til medlemsmøte.
Her ble videre planer fremover presentert, og vi fikk også tidenes gladmelding: Tore vil være med oss neste sesong også! Dette ble mottatt med klapp og jubel og vi er svært glade, og ikke minst stolte, over å ha en så flott dirigent med oss enda et år!
Hurra for Tore!

Den kommende høsten blir spennende. Vi skal på seminarhelg i utlandet i september, hvor vi planlegger å øve mot adventskonserten. Denne går av stabelen søndag 21.november i Trefoldighetskirken i Arendal.

Vi gleder oss veldig til videre arbeid sammen med Tore, mot mål vi håper og ønsker og oppnå.

Ikke nok med at vi har sikra oss sørlandets beste dirigent i ett år til, i kveld kom også Stig Morten tilbake i rekkene. Kjempekoselig å se han igjen! I tillegg fikk vi to nye “gamle” medlemmer tilbake: Julian på horn og Per Olav på trombone. Katrine, som har vært i mammapermisjon det siste året, tok også turen innom i kveld for å snuse på stemningen. Vi håper vi har henne tilbake om ikke så lenge!
En positiv kveld! Vi gleder oss til fortsettelsen!

Det er stengt for kommentarer.